ZZS premjera amatam varētu virzīt Uldi Sesku

Viens no iespējamiem premjera amata kandidātiem, kurus Zaļo un zemnieku savienība varētu virzīt šim amatam, ir Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

Viņa vārdu reizē ar "Auguli, Dūklavu, Arnoldu Krauzi un Raimondu Vējoni" vakarrīt Latvijas televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" nosauca ZZS frakcijas vadītājs Saeimā Augusts Brigmanis, atbildot uz jautājumu, kas būs ZZS premjera kandidāts. ZZS pasūtījusi sabiedrības aptauju, "lai novērtē šos cilvēkus", teica A. Brigmanis.

"Tie ir pieņēmumi," savukārt "Kurzemes Vārdam" teica U. Sesks, atbildot, vai viņš gatavojas šādu ZZS priekšlikumu pieņemt. "Esmu piedalījies tādā diskusijā, lai es izskatu šādu iespējamību. Tā nav pirmā reize, kad publiskā telpā izskan mans vārds. Līdz vēlēšanām vēl ir laiks domāt, ļaujiet man padomāt."

U. Seska vadītā Liepāja partija ir ZZS partnere Saeimā, un ZZS sarakstā iepriekšējās Saeimas vēlēšanās kandidēja un tika ievēlēta Liepājas partijas biedre Aija Barča. Liepājas partijā diskusija par Saeimas vēlēšanām vēl nav notikusi. "Domājam, ka uz Saeimas vēlēšanām noteikti izvirzīsim Aiju Barču, bet domājam arī par citiem kandidātiem no Liepājas partijas," vakar teica U. Sesks.

Autors: "Kurzemes Vārds"

Foto: liepajniekiem.lv

Atpakaļ