Vilnis Vitkovskis turpmāk vadīs SEZ projektus

Pilsētas domes Attīstības pārvaldes bijušais vadītājs, deputāts Vilnis Vitkovskis šonedēļ sācis darbu Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārvaldē.

Kopš pirmdienas viņš ir SEZ attīstības un investīcijas projektu vadītājs. V. Vitkovska pienākumi būs saistīti gan ar SEZ pārvaldes aktuālo projektu vadīšanu, gan ar investīciju piesaisti nākamajā Eiropas Savienības fondu plānošanas posmā. SEZ pārvaldnieks Guntars Krieviņš skaidroja, ka darbs ar dažādiem projektiem kļūst aizvien apjomīgāks, tāpēc, pārstrukturizējot darbinieku pienākumus, nolemts izvedot šāda amata vietu.

Liepājas SEZ pārvaldē ir izmaiņas arī citos amatos. Pensijā devies līdzšinējais ostas pārvaldnieks un SEZ pārvaldnieka pirmais vietnieks Aivars Boja. Līdz ar to SEZ pārvaldniekam turpmāk divu vietnieku vietā būs tikai viens – Jānis Lapiņš.

Jau rakstījām, ka likums V. Vitkovskim liedz apvienot deputāta darbu ar domes Attīstības pārvaldes vadītāja amatu. Tāpēc viņš nolēma atstāt darbu pārvaldē, kurā nostrādāti gandrīz astoņi gadi, dodot priekšroku deputāta mandātam.

Autors: "Kurzemes Vārds"

FOTO: liepajniekiem.lv

Atpakaļ