Valdības deklarācijas veidošanas grupā strādās arī Gunārs Ansiņš

~~
Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) darbā vienā no topošās valdības deklarācijas veidošanas darba grupām strādās arī Liepājas vicemērs Gunārs Ansiņš (Liepājas partija).
 
Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) darbam topošās valdības deklarācijas veidošanas darba grupās deleģēs arī deputātus Uldi Auguli un Danu Reiznieci–Ozolu, advokātu Arti Stucku (LZP) un ZZS pārstāvi Ilonu Jurševsku.

 Tā aģentūrai LETA sacīja ZZS deputāte Reizniece–Ozola.

 

 Ekonomikai un finansēm veltītajā darba grupā ZZS pārstāvju vadītāja būs Reizniece–Ozola un tajā strādās arī deputāts Jānis Dūklavs un Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš (Liepājas partija).

 Drošības jautājumu darba grupā kā vadītājs no ZZS puses būs Stucka un darba grupā būs arī deputāts Kārlis Seržants un Latvijas Zaļās partijas biedrs Andrejs Panteļējevs.

 Par humanitārajiem jautājumiem kā vadītāja no politiskā spēka atbildēs Jurševska un kopā ar viņu strādās deputāti Aija Barča un Jānis Vucāns.

 Koalīcijas līguma veidošanas darba grupā vadītājs no ZZS būs Augulis, un viņš darbam ticis deleģēts kopā ar deputātu Raimondu Vējoni.

 Kā ziņots, topošās valdības deklarāciju iecerēts veidot četrās darba grupās, šodien žurnālistiem sacīja Ministru prezidenta amatam nominētā kandidāte, pašreizējā zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

 Viena darba grupa būs veltīta ekonomikai un finansēm, otra – drošības jautājumiem, trešā – humanitārajiem jautājumiem, bet ceturtā darba grupa paredzēta koalīcijas līguma veidošanai, stāstīja Straujuma un "Vienotības" līdere Solvita Āboltiņa.

 Potenciālajiem partneriem izteikts lūgums deleģēt divus līdz četrus cilvēkus šīm darba grupām, lai varētu sagatavot uzstādījumus, pēc kuriem valdība strādās, un varētu sagatavot valdības deklarāciju, skaidroja Straujuma.

irliepaja.lv

Foto: Modris Helds

Atpakaļ