Uzbūvēti jauni rotaļu laukumi

Pēdējās nedēļas laikā Liepājā uzbūvēti divi jauni rotaļu laukumi. Viens no tiem atrodas O. Kalpaka ielā 105a, otrs – Vērgales ielā 3.

Jaunās bērnu rotaļu vietas būvēja SIA "Fixman", kurai ir ilggadēja pieredze šādu laukumu ierīkošanā. Kopējais finansējums šim projektam bija 38 377,25 eiro, no kuriem 30 000 eiro bija valsts budžeta dotācija.

Divu bērnu māmiņa Daiga, satikta O. Kalpaka ielas 105a nama pagalmā, priecājas par jaunā rotaļu laukuma izveidi. "Ir patīkami, ka nav jāiet tālu prom. Varu savus bērnus izvest laukā tepat pie mājām," viņa stāsta.

Arī bērni, kuri spēlējas nupat uzbūvētajā Vērgales ielas laukumā, ir apmierināti. Jauns puisis Vladimirs stāsta: "Man šis bērnu laukums patīk. Būtu bijis labāk, ja futbola laukumam uzklātu mākslīgā zālāja segumu, bet viss pārējais mani apmierina."

Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš teic, ka vienmēr ir atbalstījis jaunu rotaļu laukumu izveidi. Viņš uzskata, ka vajag pēc iespējas vairāk šādu laukumu tuvāk katra liepājnieka mājām. G. Ansiņš pastāsta, ka tagad paredzēta Jūrmalas parka rotaļu laukuma labiekārtošana. To īstenos par Liepājas domes budžeta līdzekļiem.

Atpakaļ