Tapis jauns video stāsts par Liepājas koncertzāli "Lielais Dzintars"

Gaidot Liepājas topošo koncertzāli, tās apsaimniekotāji SIA “Lielais Dzintars” izveidojuši jaunu video stāstu ar mērķi jau tagad ļaut klausītājiem sajust īpašo Liepājas dzintara skaņas atmosfēru, kas valdīs jaunajā koncertzālē.

“Šī video galvenais vadmotīvs ir Liepāja kā iedvesmas pilsēta tās mūziķiem. Kopā ar operatoru Jāni Jurkovski meklējām lokācijas, kuras ir ne tikai raksturīgas pilsētai, bet jau no pirmajiem momentiem dotu to īpašo sajūtu. Lai gan pats neesmu no Liepājas, ceru, ka šis veltījums jaunajai koncertzālei, tās iemītniekiem un pašai pilsētai liksies autentisks,” par video konceptu stāsta tā režisors Pauls Ķesteris.

Video stāsta galvenie varoņi ir Liepājas Simfoniskā orķestra un Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas mūziķi - koncertzāles jaunie iemītnieki.

Radošajā komandā ar P.Ķesteri strādājis operators Jānis Jurkovskis, kurš dzimis Liepājā un pazīst tās īpašo auru. Šādā tandēmā jau realizēti vairāki veiksmīgi projekti gan Latvijā, gan ārpus tās. Video pēcapstrādi un krāsu korekcijas veidojis Eduards Zagainovs.

“Lokālā burvība un pilsētas īpašais šarms sintēzē ar mūziķiem varētu būt tas sajūtu kopums, kas uzrunās ne vien liepājniekus un Latvijā dzīvojošos, bet arī tuvus un tālus viesus. Priecājamies, ka video stāstā atkārtoti varējām izmantot mūsu dižā komponista liepājnieka Imanta Kalniņa mūziku,’ saka video klipa producente Baiba Bože.

Ints Dālderis, SIA “Lielais Dzintars” valdes loceklis: “Esam gandarīti par paveikto un šobrīd projekta realizācijas komanda mērķtiecīgi strādā, lai 2015. gada rudenī koncertzāle būtu gatava vērt durvis pirmajiem pasākumu apmeklētājiem.”

Video uzņemts šī gada vasarā trijās piesātinātās dienās Liepājā un tās apkārtnē.

Īpašu paldies SIA “Lielais Dzintars” saka katram asistentam un sadarbības partnerim!

Video skatāms ŠEIT


Baiba Bože
Koncertzāles „Lielais Dzintars” producente
Atpakaļ