Sveic pirmos šogad dzimušos mazuļus

Piektdien, 2.janvārī, Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš Reģionālajā slimnīcā tradicionāli sveica pirmos šogad pasaulē nākušos mazuļus un viņu vecākus.

Domes priekšsēdētāja vietnieks G.Ansiņš vecākiem novēlēja mīlestību un veiksmi, mazuli audzinot. Tāpat jaundzimušajiem pasniedza simboliskas pašvaldības dāvaniņas – Liepājas lauvēnus un dāvanu kartes mazuļu pūriņa papildināšanai.

„Bērniņa nākšana pasaulē ir ļoti nozīmīgs notikums, un, ja tas notiek 1.janvārī, tad tie ir dubulti svētki. Tas ir sākums ne tikai jaunam gadam, bet arī jaunam posmam katrā šajā ģimenē, kas bez šaubām prasīs gan daudz enerģijas un pacietības, gan arī sniegs daudz prieka un laimes mirkļu. Lai Liepājas ģerbonī esošās lauvas spēks un enerģija pavada gan vecākus, gan šos mazuļus, augot par krietniem cilvēkiem,” vēlēja G.Ansiņš.

2015.gads Liepājā iesācies ar trim mazuļiem – 1.janvārī pulksten 4.27 kādā liepājnieku ģimenē sagaidīts piedzimstam puika, savukārt neilgi pēc tam meitenīte nākusi pasaulē kādai Rucavas novadā dzīvojošai ģimenei un vēl viens puika piedzimis vecākiem no Grobiņas.

 

Andrejs Rjabcevs,
Liepājas domes priekšsēdētāja padomnieks sabiedrisko attiecību jautājumos

 

 
Atpakaļ