Sumina skolu teicamniekus

Otrdien, 31.maijā, noslēdzot šo mācību gadu, domē tika svinīgi sveikti 9. – 12. klašu teicamnieki. Apsveikumus un naudas balvas 70 eiro apmērā saņēma 44 gudri un talantīgi jaunieši.

Izcilniekus (kuri beiguši šī mācību gada 2. semestri tikai ar teicamu un izcilu vērtējumu) sveica domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos Vilnis Vitkovskis un Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre – Lathere, novēlot skolēniem veiksmi arī turpmākajās dzīves gaitās un sakot paldies viņu pedagogiem un vecākiem, kas ir galvenais balsts un virzītājspēks bērniem jaunu mērķu sasniegšanā.

Visvairāk teicamnieku šogad bijis Liepājas Valsts 1. ģimnāzijā – 12. Astoņi teicamnieki bijuši J.Čakstes Liepājas 10. vidusskolā un Liepājas A.Puškina 2. vidusskolā, pieci – Liepājas 15. vidusskolā, četri – Liepājas 7. vidusskolā, divi – Liepājas 12. vidusskolā un pa vienam – Liepājas Raiņa 6. vidusskolā, Liepājas 8. vidusskolā un Katoļu pamatskolā, informē Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Teicamnieku TOP trijniekā – Deivis Baranovskis ar vidējo vērtējumu 9,7 ( Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolas 9. klase), Renats Bikmajevs (Liepājas A.Puškina 2. vidusskolas 12. klase) – 9,8 un Agneta Ormane (Liepājas 15. vidusskolas 12. klase) –  ar vidējo vērtējumu 9,85!


Darba cēliens vēl turpinās 9. un 12.klašu skolēniem. Šonedēļ pēdējos vidusskolas pārbaudījumus būs jāiztur tiem, kuri izvēlējušies kārtot valsts eksāmenu fizikā, ķīmijā un ekonomikā.

10. jūnijā Liepājas skolās devīto un divpadsmito klašu absolventiem sāksies izlaidumu laiks, kurš noslēgsies 18. jūnijā. 30. jūnijā vidusskolu absolventi saņems centralizēto eksāmenu sertifikātus, kas ir apliecinājums viņu varēšanai un zināšanām.

 

Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone

Atpakaļ