Sesks: Tagad viss būs jāsāk no jauna

Ministru kabinetam veidojoties, valdības deklarācijā vajadzēja būt ierakstītiem spēles noteikumiem, uzskata Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

To viņš pauda intervijā "Rietumu Radio", komentējot vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Eināra Cilinska (VL–TB/LNNK) atbrīvošanu no amata saistībā ar piedalīšanos leģionāru atceres gājienā 16.martā.

"Tā ir tāda ņemšanās ap ņemšanos. Skaidrs, ka tas nevairo iespēju Latvijai daudz straujāk virzīties uz nākamo fondu plānošanas periodu, lai pilsētas un valsts varētu ātrāk īstenot savus projektus," sacīja Sesks. "Šis ir tāds tukšais posms – cits priecājas, ka viņš ir ieguvis publicitāti, cits – ka varējis parādīt savu teikšanu."


Politikā un uzņēmējdarbībā ir savi spēles noteikumi, kas ir jāievēro, uzskata Sesks, norādot, ka ministri tomēr nedrīkst rīkoties tikai pēc saviem ieskatiem.

"Īsie ministrēšanas laiki nekad nav devuši rezultātu, jo ieguldītajam darbam nav rezultāta. Ministrs jau bija informēts par pilsētu attīstības plāniem, līdz ar to viens darba posms bija noslēdzies, taču tagad viss būs jāsāk no jauna," sacīja Sesks.

Viņš gan atzīst, ka "izdarītais darbs kaut kur paliks", jo Ministru prezidente Laimdota Straujuma daudz labāk nekā citi izprot, kas ir nepieciešamie instrumenti, kas vajadzīgi, lai attīstītos pilsētas ekonomika, izglītība, kultūra un sports.

Jau ziņots, ka saistībā ar valdības lēmuma nepildīšanu par nepiedalīšanos 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa Straujuma 14.marta vakarā pieprasīja Cilinska demisiju.
 
irliepaja.lv
Foto: liepaja.lv
Atpakaļ