Sesks: Pašreizējās Liepājas domes darbs ir veiksmīgāks nekā iepriekšējās

Visas trīs Liepājas domē ievēlētās partijas strādā pietiekami atbildīgi un nav jātērē laiks un emocijas dažādu muļķīgu jautājumu apspriešanai, vērtējot pašvaldības darbu pirmajās 100 dienās pēc vēlēšanām, "Rietumu Radio" sacīja Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija), norādot, ka esošās domes darbs ir veiksmīgāks nekā iepriekšējās.

Kā piemēru domes veiksmīgajam darbam Liepājas mērs minēja neseno balsojumu par pilsētas budžeta grozījumiem, par kuriem nobalsojuši gandrīz visu trīs pašvaldībā ievēlēto partiju deputāti, atturējies tikai viens. "Tas liecina, ka darbs patiešām ir konstruktīvs, vērsts uz jautājumu risināšanu, nevis populismu," sacīja Sesks, norādot, ka "šai ziņā darbs ir veiksmīgāks nekā iepriekšējā sasaukumā."

"Visas trīs partijas strādā pietiekami atbildīgi un nav jātērē laiks un emocijas dažādu muļķīgu jautājumu apspriešanai," atzina mērs. Viņš norāda, ka drīzumā plānots diskutēt par vairākiem opozīcijā esošās Reformu partijas priekšlikumiem.

Vērtējot sava jaunā kolēģa, no Saskaņas centra ievēlētā Jurija Hadaroviča darbu, kuru pēc koalīcijas izveides apstiprināja par Seska trešo vietnieku, Liepājas domes priekšsēdētājs sacīja: "No aktivitātes viedokļa vērtējums ir pozitīvs, no zināšanu viedokļa - daudzas lietas viņam vēl jāapgūst." Kā atzina Sesks, Hadarovičs nekad nemeklējot iemeslus, lai kaut ko nedarītu.

Kā ziņots, pēc 1.jūnijā notikušajām pašvaldību vēlēšanām Liepājas domē ievēlēti trīs politiskie spēki, no kuriem lielāko balsu skaitu saņēmusi pašreizējā mēra Ulda Seska pārstāvētā Liepājas partija, iegūstot septiņas no 15 deputātu vietām. Tāpat jaunajā domes sasaukumā iekļuvusi Reformu partija ar piecām deputātu vietām un ''Saskaņas centrs'' ar trim deputātu vietām.

Koalīciju Liepājas domē veido Liepājas partija un ''Saskaņas centrs''.

Autors: LETA

Atpakaļ