Saeimā ievēlēto Valdi Skujiņu nomainīs Edvīns Striks

Foto: Egons Zīverts

Liepājas Reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Edvīns Striks (Liepājas partija) piekritis kļūt par Liepājas domes deputātu 12.Saeimā ievēlētā deputāta Valda Skujiņa (Liepājas partija) vietā. Liepājas domes deputāta mandātu Strikam plānots apstiprināt nākamajā domes sēdē piektdien, 14.novembrī, aģentūrai LETA apstiprināja Striks.

"Strādājot Liepājas domē, galvenokārt pievērsīšu uzmanību sociālajām problēmām un veselības jautājumiem," atklāja Striks, norādot, ka vēlētos darboties Sociālo lietu, veselības un sabiedriskās kārtības komitejā. Tomēr par izmaiņām komiteju un komisiju sastāvā tiks lemts pēc viņa deputāta mandāta apstiprināšanas. Jau līdz šim Striks darbojās Veselības aprūpes komisijā.

Skujiņš aģentūrai LETA atzina, ka ir gatavs pieņemt izaicinājumu kļūt par 12.Saeimas deputātu, kā Liepājas partijas biedrs pārstāvot tajā Liepājas un liepājnieku intereses. Lai gan ZZS sarakstā Kurzemē viņam bija pēdējais jeb 16.kārtas numurs, pateicoties vēlētāju ievilktajiem plusiem, viņš spējis pakāpties līdz piektajai vietai, kas nodrošina viņam deputāta mandātu Saeimā.

Atpakaļ