Sācies balsojums par Liepājas Reģionālo slimnīcu

Kopš šī gada 6. janvāra prestižā konkursa "Eiropas biznesa balva" mājas lapā ir atklāts balsojums arī par Liepājas Reģionālo slimnīcu, Latvijas Nacionālā čempiona titula ieguvēju.

Kā informē Liepājas Reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase, 2014. gada maijā slimnīca saņēma uzaicinājumu piedalīties prestižajā konkursā "Eiropas Biznesa balva", kas norisinās vairākos posmos. Izturot pirmo atlases kārtu, SIA "Liepājas Reģionālā slimnīca" ir viena no sešiem Latvijas uzņēmumiem, kas žūrijas vērtējumā ieguva 2014./2015. gada Eiropas Biznesa balvas Nacionālā čempiona titulu.

Lai kvalificētos konkursa otrajam posmam, visiem Nacionālajiem čempioniem bija jāiesniedz video materiāls, kas tagad ir ievietots Eiropas Biznesa balvas mājaslapā www.businessawardseurope.com kur jebkurš interesents tos var apskatīt un balsot par savējiem. Uzņēmums ar visvairāk balsīm iegūs savas valsts Nacionālā Sabiedrības čempiona titulu.

Ir divi publiskā balsojuma posmi:
 
  • 2015. gada 3.martā paziņos katras valsts Nacionālo Sabiedrības čempionu;
  • tiks izraudzīts viens kopējais Nacionālais Sabiedrības čempions, kuru atklās Gala ceremonijas laikā 2015. gada jūnijā.



Paralēli publiskajam balsojumam visus Nacionālos čempionus vērtē arī žūrija, kas 2015. gada februārī noteiks "Ruban d’Honneur" titula saņēmējus, kā rezultātā tiks izvirzīti 100 uzņēmumi, kurus apbalvos ar vienu no 10 "Ruban d'Honneur" medaļām katrā no 10 kategorijām. Žūrijā ir dažādi Eiropas mēroga biznesa līderi, akadēmiķi, uzņēmēji un mediju pārstāvji.

Gan Nacionālā Sabiedrības čempiona titulu ieguvēji, gan "Ruban d'Honneur" titula saņēmēji iekļūs konkursa nākamajā kārtā.

Publiskais balsojums neietekmē kopējo žūrijas balsojumu. Balsojumi attiecas uz diviem atsevišķiem apbalvojumiem.

Konkurss "Eiropas Biznesa balva" notiek jau 8. gadu. Šogad tajā piedalījās vairāk nekā 24000 uzņēmumu no 33 Eiropas valstīm. Žūrijas vērtējumā pēc konkursa pirmās atlases kārtas 709 no šiem uzņēmumiem ir kļuvuši par Nacionālajiem čempioniem, to skaitā arī Liepājas Reģionālā slimnīca. Konkursa "Eiropas Biznesa balva" mērķis ir apzināt un godalgot Eiropas Savienības uzņēmumus par sasniegumiem un inovatīvām idejām. Konkursā pārstāvēti visdažādākie uzņēmumi neatkarīgi no to lieluma vai darbības veida.



SIA "Liepājas reģionālā slimnīca"

Atpakaļ