Rožu laukumā būs "Vēl viens jaunais gads"

Foto: liepajniekiem.lv

Rožu laukumā būs "Vēl viens jaunais gads" 28.08.2013

Atslēgvārdi pasākumi | skolēni

2.septembrī no plkst. 12.00 līdz 15.00, atzīmējot jaunā mācību gada sākumu, Rožu laukumā notiks sarīkojums „Vēl viens jaunais gads” – muzikāli atraktīvs un jautrs jandāliņš, kuru pilsētas bērniem un jauniešiem nu jau sesto gadu tradicionāli rīko Liepājas bērnu un jaunatnes centrs (BJC), informē  Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Pasākuma mērķis ir radīt svētku sajūtu bērniem un viņu vecākiem, kā arī dot iespēju iepazīt daudzveidīgo interešu izglītības piedāvājumu pilsētā.

Pasākuma programma būs muzikāli un atraktīvi daudzveidīga, lai ikvienam būtu interesanti. Mazos un lielos liepājniekus izklaidēs Karlsons ar brālīti un Bokas jaunkundzi.

Svētku noskaņu radīs Bērnu un jaunatnes centra mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu un pulciņu dalībnieku uzstāšanās uz lielās skatuves. Laukumā darbosies ap 20 radošās darbnīcas BJC pulciņu skolotāju vadībā. Darbosies arī informācijas centrs, kur vecāki un bērni varēs iegūt plašu informāciju par brīvā laika pavadīšanas iespējām pulciņos, kad mācību stundas beigušās. Īpaši uz pasākumu aicināti pirmklasnieki, lai uzzinātu par brīvā laika pavadīšanas iespējām BJC. Ikviens varēs iemūžināt savu pirmo skolas dienu pie krāsaina, lidojoša gaisa balona un atstāt savu novēlējumu jaunajam mācību gadam.

Savukārt plkst. 15.00 jaunākās BJC struktūrvienības „Jauniešu māja” pagalmā Kungu ielā 24 notiks vokāli – instrumentālo ansambļu koncerts, kurā uzstāsies arī viesi no Klaipēdas.

Septembrī Liepājas bērnu un jaunatnes centrā aktīvi atsāksies pulciņu darbs. Uz nodarbībām 77 dažādu nosaukumu pulciņos un studijās, kuri izvietojušies četrās dažādās pilsētas vietās atjaunotās, skaistās telpās, aicināti bērni un jaunieši vecumā no 3 līdz 25 gadiem, lai atrastu sev visvairāk piemēroto nodarbošanos pēc skolas. Īpaši aicināti jaunie dalībnieki.

Ar pulciņu vadītājiem ikvienam interesentam būs iespēja tikties arī no 3. līdz 6. septembrim no plkst. 12.00 līdz 19.00 BJC atvērto durvju dienās.

Autors: liepajniekiem.lv

Atpakaļ