Pieaug namu īpašnieku skaits, kas priekšroku dod centralizētai siltumapgādei

2014./2015. gada apkures sezonā centralizēto siltumapgādi izvēlējušies 27 jauni klienti, nodrošinot papildus siltumenerģijas slodzi  4.3 MW. Kopumā no 2007. gada SIA „Liepājas enerģija” centralizēto apkuri pēc klienta lūguma pievienojusi 128 jauniem objektiem. 

SIA „Liepājas enerģija” turpina attīstīt un modernizēt Liepājas pilsētas centralizēto siltumapgādes sistēmu, mērķtiecīgi palielinot siltumenerģijas ražošanas un pārvades efektivitāti un konsekventi samazinot siltumenerģijas ražošanas izmaksas. Pēdējo gadu laikā veiktās investīcijas siltumapgādes sistēmas uzlabošanā ļauj uzņēmumam piedāvāt saviem klientiem drošu un konkurētspējīgu pakalpojumu. Pagājušā gada decembrī vien jaunie klienti nodrošināja siltumenerģijas patēriņa pieaugumu par 366 MWh.

 


 
ANATOLIJS SUŠKOVS, SIA „Liepājas enerģija” valdes priekšsēdētājs

„Ikviens mājas īpašnieks vai apsaimniekotājs rūpīgi izvērtē ekonomisko izdevīgumu un pakalpojuma kvalitāti, izvēloties nama siltumapgādes risinājumu. 2014. gadā priekšroku centralizētai siltumapgādei un SIA „Liepājas enerģija” pakalpojumiem deva 27 jauni klienti t.s. arī virkne privātmāju. Tas parāda, ka izvēlētā stabilā ilgtermiņa attīstība ir  pareiza.”

SIA „Liepājas enerģija” jaunus pieslēgumus centralizētai siltumapgādes sistēmai veic  pēc klientu lūgumu, izvērtējot turpmāko sadarbību. Vairumā gadījumu siltumražošanas un piegādes uzņēmums „Liepājas enerģija” pievadus izbūvē  par saviem līdzekļiem.

Arī šā gada vasarā uzņēmums plāno turpināt darbus par jauno klientu pieslēgšanu, tai skaitā arī izbūvējot pievadu par uzņēmuma līdzekļiem. Lai varētu savlaicīgi ieplānot savus darbus, SIA „Liepājas enerģija” aicina ēku īpašniekus vai apsaimniekotājus, kuri vēlas pieslēgt savu ēku  pie centralizētās siltumapgādes sistēmas, griezties SIA „Liepājas enerģija” birojā Ludviķa ielā 15, vai zvanīt pa tālr. 29 166 182,  634 888 66 .  

SIA „Liepājas enerģija”  ir dibināta 2005. gadā un  nodarbojas ar siltumenerģijas ražošanu, sadali, pārvadi un realizāciju Liepājas pilsētā, kā arī ar  elektroenerģijas ražošanu un realizāciju. Uzņēmuma akcionāri ir AS „Latvenergo” (51%), Liepājas pilsētas dome (39%) un SIA „Jaunā fabrika” (10%).


Informāciju sagatavoja
SIA „Liepājas enerģija”

 

Atpakaļ