Notiks publiskā apspriešana par Liepājas pludmales teritorijas attīstību

Piektdien, 25. jūlijā, plkst. 10.00 ikviens Liepājas pilsētas iedzīvotājs vai interesents ir aicināts piedalīties publiskajā apspriešanā par SIA "CORE" sagatavoto prezentāciju Liepājas pilsētas pludmales teritorijas attīstības plānošanas dokumentam – "Tematiskais plānojums "Liepājas pilsētas pludmales attīstība"", portālam pastāstīja Liepājas būvvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Štāls.

Publiskās apspriešanas sapulce notiks Liepājas pilsētas Domes apspriežu telpā Nr. 207, Rožu ielā 6, 2. stāvā.  Publiskā apspriešana turpināsies līdz 10. augustam.

Pats plānošanas dokuments šobrīd vēl ir izstrādes stadijā, tāpēc projektētāji no SIA „CORE” ir sagatavojuši prezentāciju par minēto dokumentu un paskaidrojošus materiālus, ko prezentēs sapulces dalībniekiem. Sapulces un publiskās apspriešanas gaitā izstrādātāji un pilsētas būvvalde cer saņemt svaigus un noderīgus ieteikumus, priekšlikumus un idejas, kas būtu jāņem vērā un jāiekļauj pludmales plānojumā.

Uz minēto publiskās apspriešanas sapulci ir aicināts ikviens interesents, kurš vēlas ko vairāk uzzināt vai arī izteikt savas domas un priekšlikumus par pludmales attīstības iespējām un risinājumiem nākamajiem 10 gadiem.

Prezentācijas materiāli interesentiem būs pieejami apskatei vēl divas nedēļas pēc sapulces – no 2014. gada 28. jūlija līdz 10.  augustam – gan Būvvaldē, gan arī elektroniski, Liepājas pilsētas pašvaldības mājas lapas www.liepaja.lv sadaļā: Bizness/Būvniecība/Sabiedriskās apspriešanas.

No 2014. gada 28. jūlija līdz 10.  augustam ikviens liepājnieks vai interesents savu viedokli un priekšlikumus par Liepājas pilsētas pludmales teritorijas attīstības plānošanas dokumentu varēs izteikt, iesniedzot aizpildītas aptaujas anketas Būvvaldē, Rožu ielā 6, darba laikā – no plkst. 8.30 līdz 17.00.

Aptaujas anketas būs pieejamas gan papīra formātā – Būvvaldē, gan arī elektroniski – Liepājas pilsētas pašvaldības mājas lapas www.liepaja.lv sadaļā Bizness/Būvniecība/Sabiedriskās apspriešanas.

UZZIŅAI
Ar projektētāja SIA "CORE" sagatavoto prezentāciju – grafisko un paskaidrojošo materiālu par tematisko plānojumu "Liepājas pilsētas pludmales attīstība" būs iespējams iepazīties:

1) publiskās apspriešanas sapulces laikā piektdien, 25. jūlijā, plkst. 10.00, Liepājas pilsētas Domes apspriežu telpā, Rožu ielā 6, 2. stāvā, telpā Nr. 207;

2) no 28. jūlija līdz 10.  augustam Būvvaldē, Rožu ielā 6, darba laikā – no plkst. 8.30 līdz 17.00;

3) elektroniski – Liepājas pilsētas pašvaldības mājas lapā www.liepaja.lv – sadaļā Bizness/Būvniecība/Sabiedriskās apspriešanas.

 

Atpakaļ