Modernais veikparks Beberliņos gandrīz gatavs

Sestdien ar Baltijas labāko kabeļa veikbordistu sacensībām, paraugdemonstrējumiem un ballīti jaunajā pludmales bārā oficiāli atklās aktīvās atpūtas un veikborda parku "BB wake park”.

"Esam gandarīti, ka kopīgiem spēkiem izdevies izveidot modernu kabeļa veikborda trasi un stilīgu atpūtas vietu, iekārtot pludmales bāru ar lielisku skatu uz Beberliņu ūdens tilpi. Pie mums regulāri viesojas Latvijas labākie kabeļa veikbordisti, bijuši arī ārzemju ciemiņi, bet pārsteigums ir negaidīti lielā liepājnieku interese. Kabeļa veikborda trase darbojas no rīta līdz vēlam vakaram, un daudzi atzinuši, ka pie mums ir laba izklaide – gan iesācējiem, gan profesionāļiem. Nākamgad aktīvās atpūtas un veikborda parkā plānojam vēl dažādākas aktivitātes, noteikti būs vairāk tālāku ciemiņu, jo varam piedāvāt vienu no demokrātiskākajām nakšņošanas iespējām – uzcelt savu telti apsargātā teritorijā,” atklāj aktīvās atpūtas un veikborda parka "BB wake park” vadītāja  Santa Vēvere.

Sestdien pulksten 14 "BB wake park”, Beberliņos notiks pirmās starptautiskās sacensības kabeļa veikbordā, ko kā ievērojamu pienesumu pilsētas sporta dzīvē novērtējusi arī Liepājas domes Sporta pārvalde un Liepājas Olimpiskais centrs. Sacensību dalībniekus vērtēs trīs grupās – vīriešu OPEN, sieviešu un vīriešu PRO grupā. Kā sacensību kulminācija paredzēta profesionālāko dalībnieku kabeļa veikborda triku paraugdemonstrējumi. Pulksten 19.00 turpat notiks apbalvošana, uzzinot, kuri no spēcīgākajiem braucējiem būs izcīnījuši balvas.


"BB wake park” jaunatklātajā pludmales bārā dienas garumā būs pieejami atspirdzinoši dzērieni, kokteiļi, uzkodas, bet vakara ballīti spēlēs DJ Nina Elektrichka. Pasākuma organizatori sarūpējuši arī dažādus pārsteigumus ne tikai sacensību dalībniekiem, bet arī apmeklētājiem. Jāatzīmē, ka dienas garumā atpūtas parka teritorijā būs bezmaksas ieeja, savukārt sportistiem jebkurā grupā paredzēta Ls 5 dalības maksa.

Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parks "BB wake park” tik īsā laikā – pusgadā tapis, jo būtisku atbalstu snieguši gan tā vadītājas Santas Vēveres domubiedri, gan Liepājas dome, konteinera tipa mājiņu ražotājs VIA-S u.c.

Kabeļa veikbords ir plašs veikborda novirziens, kurā ar veikborda dēli, slīdot pa ūdens virsmu, par vilcējspēku izmanto kabeļtrosi. Gūt pirmās iemaņas kabeļa veikbordā ir salīdzinoši viegli, iesācējiem atpūtas un veikborda parka "BB wake park” pieejama instruktores, 2012. gada Latvijas čempiones kabeļa veikbordā  Santas Vēveres padomi un praktiska palīdzība.

Aktīvās atpūtas un veikborda parka "BB wake park” darba laiks ir katru dienu no pulksten 9.00 – 22.00. Kabeļa veikborda trases noma stundā izmaksā Ls 20 (maksimāli par šo summu, savstarpēji mainoties, var sportot pieci cilvēki). Inventāra (veikborda dēļa, aizsargķiveres) nomas cena gan vienai personai, gan visai grupai – Ls 5 stundā. Kontaktinformācija, lai rezervētu laiku, +371  26146183. Pieejama arī aktīvās atpūtas un veikborda parka "BB wake park” mājas lapa internetā www.bbwake.lv
 
irliepaja.lv
Atpakaļ