M.Kučinskis ar uzņēmēju organizācijām pārrunās jaunveidojamās valdības prioritātes

Ministru prezidenta amata kandidāts Māris Kučinskis nākamnedēļ, 25. un 26. janvārī, tiksies ar uzņēmējus pārstāvošo organizāciju pārstāvjiem, lai iepazīstinātu ar jaunveidojamās valdības prioritārajiem darba virzieniem un uzklausītu sociālo partneru priekšlikumus.

Pirmdien, 25. janvārī, M.Kučinskim paredzēta tikšanās ar Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidentu Vitāliju Gavrilovu un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāju Pēteri Krīgeru. Tikšanās plkst. 14.30 notiks Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas telpās.

Savukārt otrdien, 26. janvārī, M.Kučinskis un ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola tiksies ar Tautsaimniecības padomes locekļiem. Tikšanās notiks Ekonomikas ministrijā, tās sākums – plkst. 9.00.  

Tautsaimniecības padome ir Ekonomikas ministrijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, Latvijas Pašvaldību savienības izveidota konsultatīva institūcija, kuras mērķis ir sekmēt uzņēmējdarbībai labvēlīgas vides politikas veidošanu un īstenošanu Latvijā, kā arī veicināt ilgtspējīgas tautsaimniecības attīstības principu ieviešanu valstī.

Atpakaļ