Ministru prezidente L.Straujuma sveic liepājniekus pilsētas dzimšanas dienā

Sagaidot Liepājas 390.dzimšanas dienu, Liepājas pilsētas dome saņēmusi ministru prezidentes Laimdotas Straujumas apsveikumu visiem liepājniekiem pilsētas svētkos.

Savā apsveikumā ministru prezidente L.Straujuma norāda, ka katrai Latvijas pilsētai ir svarīga ekonomiskā un uzņēmējdarbības attīstība, tādēļ īpašs prieks, ka pavisam nesen durvis atkal vērusi uzņēmuma „KVV Liepājas metalurgs” ražotne, nodrošinot darbavietas vairāk nekā 500 iedzīvotāju. Tāpat premjere novērtē pilsētas attīstību kultūras jomā, būvējot jauno koncertzāli „Lielais dzintars”, kā arī atzinīgi izsakās par vietējo uzņēmēju degsmi attīstīt jaunas idejas, par ko bija iespēja pārliecināties nesenās vizītes laikā, apmeklējot izstādi „Ražots Liepājā”.

„Novēlu neapstāties pie sasniegtā, bet turpināt attīstīt jaunas inovatīvas idejas gan pašvaldības darbā, gan pilsētvides uzlabošanā un pilnveidošanā. Ar skaidriem mērķiem un nerimstošu darbu ir iespējama pilsētas attīstība. Lai Liepājai izdodas!” savā apsveikumā liepājniekiem novēl L.Straujuma.

Atpakaļ