Liepājas slimnīca ieguvusi Eiropas Biznesa balvas Nacionālā čempiona titulu

Izturot pirmo atlases kārtu, SIA "Liepājas Reģionālā slimnīca" ir viena no sešiem Latvijas uzņēmumiem, kas žūrijas vērtējumā ieguvusi 2014./2015. gada Eiropas Biznesa balvas Nacionālā čempiona titulu. Nacionālie čempioni turpina dalību konkursa otrajā posmā, ar iespēju uzņēmumam saņemt "Ruban d’Honneur" statusu.

SIA "Liepājas reģionālā slimnīcas" sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase informē, ka šā gada maijā slimnīca saņēma uzaicinājumu piedalīties konkursa "Eiropas Biznesa balva" pirmajā kārtā. Slimnīca sagatavoja pieteikuma anketu ar aprakstu par medicīnas iestādes darbību un sasniegumiem. Izvērtējot pieteikumus, žūrija no Latvijas izvirzīja sešus uzņēmumus, to skaitā arī Liepājas Reģionālo slimnīcu.

Lai kvalificētos konkursa otrajam posmam, visiem nacionālajiem čempioniem ir jāiesniedz video materiāls. To vērtēs žūrija, un vēlāk notiks publiskais balsojums tiešsaistē.

Žūrija izvērtēs slimnīcas iesniegto tiešsaistes video un rakstveida materiālu, turklāt katrā valstī visvairāk balsu (publiskais balsojums) saņēmušais nacionālais čempions kļūs par nacionālo sabiedrības čempionu. Pēc tam turpināsies balsošana tiešsaistē, lai noskaidrotu vispārējo Eiropas sabiedrības čempionu.

Eiropas Biznesa Balva ir viens no pasaulē visatzītākajiem biznesa konkursiem. Šogad tajā piedalījās vairāk nekā 24000 uzņēmumu.

Konkursa "Eiropas Biznesa balva" mērķis ir apzināt un godalgot Eiropas Savienības uzņēmumus ar izciliem sasniegumiem, labu praksi un inovatīvām idejām. Konkursā pārstāvēti visdažādākie uzņēmumi neatkarīgi no to lieluma vai darbības veida. Uzņēmumus vērtē vadošie Eiropas uzņēmēji, politiķi, viedokļu līderi, akadēmiķi un mediju pārstāvji.

Visi nacionālo čempionu iesniegtie video ieraksti tiks ievietoti Eiropas Biznesa balvas mājaslapā www.businessawardseurope.com kur tos varēs apskatīt no 2015. gada 6. janvāra. Ierakstus tiešsaistē varēs apskatīt jebkurš interesents, lai pēc tam varētu balsot par savu favorītu. Uzņēmums ar visvairāk balsīm katrā valstī iegūs nacionālā sabiedrības čempiona titulu.

Visus Nacionālos čempionus vērtēs arī žūrija, kā rezultātā tiks izvirzīti 100 uzņēmumi, kuri tiks apbalvoti ar vienu no 10 "Ruban d'Honneur" medaļām katrā no 10 kategorijām.

Sabiedrības čempiona titulu ieguvušie virzīsies konkursa nākamajā kārtā, tāpat kā "Ruban d'Honneur" saņēmēji, jo izvēlēsies žūrija. Lai noteiktu, kurš no 33 Nacionālajiem sabiedrības čempioniem tiks izvēlēts kā kopējais Eiropas sabiedrības čempions, publiskā balsošana tiks atkal atsākta 2015. gada 3. martā un balsot varēs līdz 16. aprīlim.
 
Atpakaļ