Liepājas partija līdz vēlēšanām gatava sadarboties ar visiem deputātiem, kuri to vēlas

Liepājas partija līdz pašvaldību vēlēšanām gatava sadarboties ar visiem pilsētas domes deputātiem, kuri to vēlas, šorīt intervijā "Rietumu radio" apstiprināja Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

Sesks norādīja, ka "Reformu partija", ko Liepājas domē pārstāvēja pieci deputāti, faktiski ir sabrukusi, tāpat pēc "Saskaņas" lēmuma izteikt neuzticību priekšsēdētāja vietniekam Jurijam Hadarovičam, nevarot runāt par nopietnu sadarbību ar "Saskaņu".

"Līdz vēlēšanām strādāsim un pildīsim iesāktos projektus un ieturēsim līdzšinējo virzienu pilsētas domē, un ikviens deputāts ir aicināts to atbalstīt. Tad jau vēlētāji nākamajās vēlēšanās teiks savu vārdu un šo darbu novērtēs," sacīja Sesks.

Jau ziņots, ka 5.augustā Liepājas domes opozīcijas deputātiem neizdevās gāzt no amata pilsētas vicemēru, nesen no partijas "Saskaņa" izslēgto Juriju Hadaroviču.

Par Hadaroviča atstādināšanu nobalsoja seši deputāti - pieci bijušās Reformu partijas deputāti un vienīgais vēl palikušais "Saskaņas" deputāts Naums Vorobeičiks, bet pret bija astoņi Liepājas domnieki.

 

LETA

Foto: liepajniekiem.lv

Atpakaļ