Liepājā viesosies veselības ministrs dr. G.Belēvičs

Liepājā darba vizītē piektdien, 14.augustā, ieradīsies veselības ministrs dr. Guntis Belēvičs, kurš iecerējis apmeklēt pilsētas veselības aprūpes iestādes, kā arī tikties ar pašvaldības vadību un Liepājas ārstiem.

Kā jau vēstīts iepriekš, veselības ministra vizīte Liepājā bija plānota 17.jūlijā, taču negaidīti sasauktās valdības ārkārtas sēdes dēļ to nācās pārcelt uz 14.augustu.

Reģionālās vizītes ietvaros veselības ministrs apmeklēs Liepājas Reģionālo slimnīcu, kurā iepazīsies ar slimnīcas attīstības plāniem un tiksies ar slimnīcas ārstu kolektīvu, lai pārrunātu aktualitātes nozarē. Tāpat ministrs iecerējis tikties arī ar Liepājas ģimenes ārstiem, apmeklēt Jaunliepājas primārās veselības aprūpes centru un sarunā ar pašvaldības vadību pārrunāt veselības aprūpes nozares problēmas un attīstības iespējas Liepājā.

Vizītes noslēgumā ministrs dr. G.Belēvičs apmeklēs arī „Piejūras slimnīcu”, kur iepazīsies ar Onkoloģiskās klīnikas darbu un iecerēm.

Mediju pārstāvju ievērībai: pēc „Piejūras slimnīcas” apmeklējuma orientējoši plkst. 15:50 arī mediju pārstāvjiem būs iespēja tikties ar ministru un uzdot sev interesējošos jautājumus. Žurnālisti aicināti uz preses brīfingu „Piejūras slimnīcas” administratīvās ēkas (Dārtas iela 31) 2.stāvā. 



Andrejs Rjabcevs,
Liepājas domes priekšsēdētāja padomnieks sabiedrisko attiecību jautājumos

Atpakaļ