Liepājā uzņēmējus iepazīstinās ar aktuālākajām valsts atbalsta programmām

Lai iepazīstinātu ar šobrīd pieejamajām aktuālākajām valsts atbalsta programmām, š.g. 29.aprīlī Liepājā notiks Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un Liepājas Domes rīkots seminārs „Atbalsta iespējas uzņēmējiem”.
 
Semināra programma

Seminārā interesenti tiks iepazīstināti ar LIAA administrētajām programmām, kā arī tiks sniegta praktiska informācija par programmu "Inovācijas "zaļās" ražošanas jomā" neliela apjoma grantu shēmas ietvaros. Seminārā apmeklētāji tiks informēti par aktivitātes pamatnosacījumiem, projektu sagatavošanu un iesniegšanas kārtību, kā arī par vērtēšanas kritērijiem.

Tāpat uzņēmēji tiks iepazīstināti ar Centrālā Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmu un Baltijas jūras reģiona transnacionālās sadarbības programmu, kā arī ar Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas 2014. – 2020. principiem.

Pēc semināra interesentiem būs iespēja saņemt arī individuālas konsultācijas.

Bezmaksas seminārs „Atbalsta iespējas uzņēmējiem” notiks 29.aprīlī plkst. 14:00 Liepājas pilsētas Domē, Lielajā zālē (Liepājā, Rožu iela 6). Sīkāka informācija un pieteikšanās linda.grinfelde@liaa.gov.lv


Papildu informācija:
LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa,
Tālrunis: 67039422    
Atpakaļ