Liepājā notiks vērienīgs starptautiskais uzņēmējdarbības forums

Lai veicinātu Liepājas un tās reģiona atpazīstamību ārvalstu uzņēmēju vidū, piesaistot investīcijas un veicinot ārvalstu uzņēmumu sadarbību ar vietējiem uzņēmējiem, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Liepājas pilsētas domi 2014. gada 13.novembrī Liepājā organizē starptautisku uzņēmējdarbības forumu.

Starptautiskajā uzņēmējdarbības forumā piedalīsies ārvalstu un vietējie eksperti un uzņēmēji, kas dibinās kontaktus, pārrunās paplašināšanās iespējas ārvalstu tirgos un dalīsies pieredzē, kā sekmīgi darboties Liepājā. Forums notiks Liepājas Olimpiskajā centrā.

Uzņēmējdarbības foruma atklāšanas sadaļā tā dalībniekus uzrunās LR Valsts prezidents Andris Bērziņš, Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks un LIAA direktors Andris Ozols.  Paneļdiskusijās piedalīsies gan Latvijas uzņēmumu, gan ārvalstu investoru pārstāvji.

Paneļdiskusiju galvenās tēmas:
 
  • "Pilsētu mārketings un to nākotne tuvākajos 20 gados";
  • "Biznesa iespējas ražošanas un transporta industrijas uzņēmumiem";
  • "Tūrisma un veselības biznesa iespējas Liepājā".
     

Foruma dalībniekiem būs iespēja tikties ar LIAA pārstāvniecību ārvalstīs vadītājiem, kas kopumā pārstāvētas 14 valstīs (Lielbritānijā, Vācijā, Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Francijā, Nīderlandē, Krievijā, Ķīnā, Japānā, Ukrainā, Polijā, Baltkrievijā, Lietuvā). Uzņēmējdarbības foruma programma ietvers arī tīklošanos un kontaktu dibināšanas iespējas ar pārstāvjiem no ārvalstu un vietējiem uzņēmumiem.

Pieteikšanās dalībai forumā un individuālajām tikšanām ar LIAA pārstāvniecību ārvalstīs vadītājiem iespējama LIAA mājas lapā www.liaa.gov.lv


Plašāka informācija:
Gundega Ose, vecākā investīciju projektu vadītāja
Investīciju piesaistes nodaļa
Investīciju projektu departaments
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Tālrunis: +371 67039403
Fakss: +371 67039401
E-pasts: gundega.ose@liaa.gov.lv

Atpakaļ