Liepājā notiks seminārs par daudzdzīvokļu māju renovāciju un ilgtspēju

Šā gada 15. aprīlī Liepājā notiks seminārs "Daudzdzīvokļu māju renovācija. Kvalitatīva projektu īstenošana un ilgtspēja". Semināra mērķis ir informēt par kvalitatīvu mājokļu renovāciju un prasībām reglamentētās sfēras būvizstrādājumiem, kā arī par ēkas uzturēšanu pēc renovācijas, portālu informēja LR Ekonomikas ministrijas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Evita Urpena.

Semināra apmeklētāji tiks informēti par ēku renovācijas projektu ieviešanu, atskaišu sagatavošanu un iepirkuma procedūras veikšanu, kā arī pieļautajām kļūdām projektu realizācijā. Pasākumā tiks sniegti arī ieteikumi daudzdzīvokļu māju renovācijas ilgtspējai, kā arī informēsim par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltumenerģijas maksas aprēķiniem, korektu apkures sistēmas lietošanu un ventilāciju dzīvojamajās telpās. Seminārā piedalīsies arī Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāvji, kas informēs par reglamentētās sfēras būvizstrādājumiem un to atbilstību apliecinošajiem dokumentiem, kā arī aktualitātēm normatīvajos aktos šajā jomā.

Seminārs notiks šā gada 15. aprīlī plkst. 10:00 Liepājas pilsētas domes telpās (Liepāja, Rožu iela 6). Dalība pasākumā - bezmaksas. Semināra dienas kārtība publicēta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras mājas lapā.  Dalībai seminārā var pieteikties līdz š.g. 14. aprīim plkst. 15:00 elektroniski LIAA mājas lapā.  Sīkāka informācija par pasākumu Ekonomikas ministrijā (e-pasts: dzivosiltak@em.gov.lv vai telefoniski 67013240).

Semināru organizē Ekonomikas ministrija un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Kurzemes plānošanas reģiona ES informācijas centru un Liepājas pilsētas domi informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" ietvaros.

 

liepajniekiem.lv

Atpakaļ