Liepājā notiks "Eiropas diena", kurā pieturēs arī Biznesa ekspresis

Šī gada 6.jūnijā Liepājā, Jūrmalas parkā pie Gulbīšu dīķa norisināsies ”Eiropas diena”, kuras ietvaros būs iespēja iepazīties ar informatīvu prezentāciju par biznesa ideju konkursu Biznesa ekspresis.

Biznesa ekspresis vadītāja Elīna Leimane:  ”Ar Norvēģijas finanšu instrumenta atbalstu, Valmieras biznesa un inovāciju inkubators sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju organizē konkursu Biznesa ekspresis, kura mērķis ir uzrunāt potenciālos biznesa ideju autorus, iedrošināt tos īstenot savas idejas, sniedzot nepieciešamās zināšanas un kontaktus to realizācijai. Tāpat būs iespēja gūt arī naudas balvas, kur kopējais naudas balvu fonds ir vairāk kā 50 000 eur! Biznesa ekspresis pieturēs piecos Latvijas reģionos - Rīgā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē, dodot pēc iespējas vairāk cilvēkiem iespēju piedalīties, kā arī gūt noderīgas zināšanas tālākai biznesa attīstībai.  Tāpēc aicinu ikvienu kurzemnieku apmeklēt „Eiropas dienu” , kur varēs iegūt informāciju par pašu konkursu un tā sniegtajām iespējām!”

Konkursu organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, sadarbojoties ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru.

Finansiālu konkursa atbalstu nodrošina Norvēģijas finanšu instruments, AS Swedbank un SIA VALPRO.  Informatīvo atbalstu nodrošina RE:TV, Radio SWH, Radio SWH+, Radio7, Kurzemes Radio, Radio Tev.

Tiekamies  Liepājā!


Ilze Mauriņa
Biznesa ekspresis vēstnese

Atpakaļ