Liepājā norisināsies Brīvprātīgo dienas

Lai veicinātu izpratni par brīvprātīgo darbu, Liepājā laika posmā no 8.- 10.oktobrim norisināsies Brīvprātīgo dienas. Šajās dienās ikviens liepājnieks varēs iepazīt brīvprātīgo darbu dažādās nozarēs. Par Brīvprātīgo dienas vēstnesi ir piekritis būt jaunais Liepājas uzņēmējs Artis Daugins.

“Aicinu arī Tevi izvelēties kam vēlies būt draugs un palīdzēt - iespējams ar labu padomu kādam mazajam liepājniekam, vai esot līdzās sirmgalvim vai varbūt palīdzot ikdienas darbos dzīvnieku patversmē. Brīvprātīgais darbs - tā ir jauna pieredze gan Tev, gan man,” uzsver uzņēmuma Blue Shock Bike valdes loceklis Artis Daugins.

Liepājas dome sadarbībā ar Liepājas "Europe Direct" informācijas centru Brīvprātīgo dienas organizē, lai palīdzētu iestādēm un brīvprātīgajiem rast ceļu vienam pie otra, lai abu pušu starpā izveidotos patstāvīga ilgtermiņa sadarbība.

“Mūsu mērķis ir stiprināt iestāžu un brīvprātīgo sadarbību arī ikdienā, ne tikai akciju veidā, tādēļ meklējam instrumentus, kā šo mērķi īstenot. Šī būs jau trešā reize, kas liepājnieki aktīvi iesaistās brīvprātīgo dienās un gūst jaunu pieredzi," stāsta domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Ikviens var kļūt par brīvprātīgo un gūt brīvprātīgā darba pieredzi sekojošās iestādēs –


Lai strādātu kādā no iestādēm, jāizveltās piemērotākā darba vieta un jāaizpilda pieteikšanās anketa:
 
 

Informāciju sagatavoja:
Zane Ģirne
Sabiedrības līdzdalības un veselības veicināšanas nodaļas vadītāja
Tālr.:63404747
E-pasts: zane.girne@dome.liepaja.lv
Atpakaļ