Liepājā darbu sāk jauna ģimenes ārsta prakse

Sākot ar pirmdienu, 1.decembrī, Liepājā darbu sākusi jauna ģimenes ārsta prakse, kurā veselības aprūpes pakalpojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem sniegs ģimenes ārste Justīne Rudzīte.

Dr. Rudzītes ģimenes ārsta praksei ir noslēgts līgums ar Nacionālo Veselības dienestu, kas nozīmē, ka ģimenes ārste var sniegt valsts apmaksātus veselības aprūpes pakalpojumus, ieskaitot slimību profilaksi, diagnostiku un ārstēšanu visu vecumu cilvēkiem.

Ģimenes ārste Justīne Rudzīte sertifikātu ģimenes ārsta specialitātē ir ieguvusi 2014.gadā. Pēc sešu gadu studijām Rīgas Stradiņa universitātē ieguvusi ārsta grādu un trīs gadus apguvusi praktiskās iemaņas rezidentūrā P.Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā Rīgā, kā arī Liepājas Reģionālajā slimnīcā, Vecliepājas primārās veselības aprūpes centrā un Dzidras Trumpikas ģimenes ārsta praksē.

Praksē strādā medicīnas māsa Marita Vītiņa, kura 2014.gada jūnijā ir absolvējusi Māszinību fakultāti Rīgas Stradiņa universitātes Liepājas filiālē. Praktiskās iemaņas guvusi Ķirurģijas nodaļā Beļģijā.

Prakse darbosies Veselības centru apvienības (bijusī „Liepājas metalurga” poliklīnika) telpās Brīvības ielā 95 un pieņemšanas laiks pacientu ērtībām tiek organizēts gan pēc iepriekšēja pieraksta, gan arī „akūtajās stundās” rindas kārtībā bez pieraksta. Lai nodrošinātu ērtāku ģimenes ārsta pieejamību arī strādājošajiem, pieņemšana pie ārstes tiek organizēta gan rīta, gan atsevišķās dienās arī vakara stundās līdz pulksten 19.

Šobrīd praksē uzsākta jaunu pacientu reģistrācija. Pacienti, kuri meklē jaunu ģimenes ārstu vai vēlas mainīt esošo, aicināti zvanīt pa tālruni 25145220 vai pieteikties elektroniski pa e-pastu dr.Rudzite@gmail.com

Atpakaļ