Liepājā atkal viesosies zemkopības ministrs Dūklavs

Piektdien, 22. augustā, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs dosies vizītē uz Liepāju, kur piedalīsies seminārā par atbalsta iespējām zivsaimniekiem un lauksaimniekiem.

Viņš tiksies arī ar Liepājas pilsētas domes vadību un apmeklēs Liepājas zivju pārstrādes uzņēmumu. Atgādināsim, ka Dūklavs viesojās Liepājā arī 25.jūlijā.

Kā informē sabiedrisko attiecību speciāliste Viktorija Kalniņa, vizītes laikā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs piedalīsies Liepājas domes sadarbībā ar ZM rīkotā seminārā par zivsaimniecības, lauksaimniecības un lauku attīstības atbalsta iespējām 2014.–2020. gada plānošanas periodā. Seminārā ZM speciālisti informēs zivsaimniekus un lauksaimniekus par ES fondu finansējumu, tiešmaksājumiem un "zaļināšanas" prasībām un cita veida plānoto atbalstu, tostarp nelauksaimnieciskajai darbībai, netradicionālajai lauksaimniecībai un mājražošanai. Seminārs notiks Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39, Liepājā, sākums pulksten 11.

Tāpat vizītes ietvaros zemkopības ministrs apmeklēs zivju konservu ražošanas uzņēmumu SIA "Kolumbija Ltd", lai klātienē iepazītos ar ceha darbību un uzņēmuma vadību pārrunātu aktuālos jautājumus zivsaimniecībā.

Savukārt sestdien, 23. augustā, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs piedalīsies Rucavas Lauku attīstības biedrības un Rucavas novada domes rīkotajā uzņēmējdienu pasākumā "Trak’Teh’dienas – 2014", kurā pulcēsies novada aktīvākie zemkopji, uzņēmēji, amatnieki un mājražotāji. Tāpat pasākumā norisināsies semināru cikls, kura ietvaros informēs par tiešmaksājumiem un Latvijas Lauku attīstības programmu 2014.–2020. gadam. Pasākums norisināsies Rucavas tirgus laukumā, Rucavā, Rucavas novadā no pulksten 10.00.

Atpakaļ