Lauva Liepiņš izaicina "Liepājas pusmaratona" skrējējus

Liepājas talismans Lauva Liepiņš 15.jūlija vakarā pulksten 19:08 sadarbībā ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldi un Liepājas sabiedrisko transportu bez maksas eksaminēs "Liepājas pusmaratona" skrējējus.

Lai nokārtotu eksāmenu un apliecinātu teicamu gatavību 18. jūlijā noskriet izvēlēto "Liepājas pusmaratona" distanci, skrējējiem būs jāapsteidz eksaminators Lauva Liepiņš, skrienot pa īsāko maršrutu no viena tramvaja galapunkta līdz otram. Eksaminators ceļā dosies ar precīzāko mērinstrumentu Liepājā – tramvaju.

Plānots, ka šis pārbaudījums atšķirsies no standarta eksāmeniem, jo špikeri nelīdzēs. Kā norāda Liepājas talismans: “Tu vienkārši esi gatavs vai neesi!” Tomēr, lai atvieglotu pārbaudījumu, tiks atļauti visa veida uzmundrinājumi pārbaudījuma dalībniekiem savā starpā un no skrējienā sastaptajiem līdzjutējiem.

Papildus Lauva Liepiņš ir sarūpējis Ceļu policijas eskortu, kas pavadīs pa Liepājas ielām ātrā tempā (~5 min/km) skrienošos skrējējus, braucot ar ātrumu nedaudz virs 10 km/h. Maršruts: Grobiņas iela – Brīvības iela – Parka iela – Ganību iela – M.Ķempes iela. Tiem, kas nespēs turēt līdzi un iekļauties skrējēju kolonnā, finišs būs jāsasniedz, skrienot pa ietvēm, norāda eksāmena rīkotāji.

Galapunktā pēc eksāmena visiem dalībniekiem tiks nodrošināts dzeramais ūdens, kā arī diploms par eksāmena nokārtošanu un iespēja nobildēties kopā ar Liepājas talismanu. Eksāmena organizatori parūpēsies, lai no skrējiena starta vietas uz finišu tiktu nogādātas arī skrējēju mantas.

"Liepājas pusmaratona" rīkotāji norāda: "Nokļūšanai uz sacensību vietu - stadionu "Daugava" - pasākuma dienā,18.jūlijā, ērti izmantot Liepājas sabiedrisko transportu - 6. un citu maršrutu autobusa pieturvietas Ūliha ielā atrodas pavisam netālu." Taču, ja uz "Liepājas pusmaratonu" tomēr izvēlēsieties doties ar savu transportlīdzekli, to būs iespējams novietot Kūrmājas prospekta galā.

Atgādinām, ka "Liepājas pusmaratonā" dalībnieku izvēlei būs pieejamas piecas distances – pusmaratons (21,0975 km), NIKE 10 km skrējiens, 5 km skrējiens, nūjošana un TONUS ELAST atbalsta gājiens. Īpaša vērība tiks pievērsta pašiem mazākajiem, nodrošinot bērnu skrējienus un mazuļu rāpošanas distanci. Savukārt distancē, kurai dots nosaukums "Skrējiens tumsā", piedalīsies neredzīgie un vājredzīgie skrējēji.

Plašāka informācija mājaslapā izraviens.eu vai liepajaspusmaratons.lv .

Lauvas Liepiņa eksāmena programma:

 

  • No pl.18.30 līdz 19.00 Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija skrējienam tramvaja galapunktā Grobiņas ielā.
     
  • Pl.19.08  Sākas skrējiens vienlaicīgi ar tramvaja atiešanu no galapunkta.
     
  • No pl.19.08 līdz 19.40 Dalībnieki atrodas skrējienā policijas konvojēti pa saskaņotu maršrutu.
     
  • Pl. 19.40 Dalībnieki Mirdzas Ķempes tramvaja galapunktā saņem diplomu par eksāmena nokārtošanu un bildējas ar Lauvu Liepiņu.



Papildu informācija:
Mārtiņš Jansons
Liepājas sporta sērijas "Izrāviens"
komunikācijas vadītājs
Mob: 26549567
 

Atpakaļ