Jaunieši aicināti piedalīties pasākumā "Jaunatnes diena 2015"

Šā gada 12. augustā Liepājas jauniešu mājas jaunieši Liepājas pludmalē rīko "Jaunatnes dienas 2015" atzīmēšanas pasākumus, kurā var piedalīties visi Liepājas jaunieši.

Visi ieinteresētie jaunieši tiek aicināti pulcēties Liepājas pludmalē pie centrālās glābšanas stacijas 12. augustā pulksten 14.00 un meklēt Jauniešu mājas info punktu, kurā būs iespēja iepazīties ar visiem veicamajiem uzdevumiem un sagatavoties jauniešu radītās interaktīvās spēles "Liepājas izaicinājums" pirmajam publiskajam izmēģinājumam, portālu informēja jauniešu mājas projektu vadītājs Roberts Grundmanis.

Edgars Sudmalis, viens no spēles izstrādātājiem, atzīmē, ka "Interaktīvās spēles "Liepājas izaicinājums" stafešu vietas jau ir zināmas un mīklas, ar kurām dalībnieki varēs atrast stafešu atrašanās vietas telefona aplikācijās, ir izveidotas."

"Manuprāt, Liepāja iegūs lielisku ieskatu uz to, kā Liepāju iepazīt no citas puses un pašiem liepājniekiem justies mazliet kā tūristiem," piebilst cita spēles izstrādātāja Anete Kapranova.

Jauniešiem būs iespēja iegūt papildus  punktus, veicot citu organizāciju ("Radi Vidi Pats", Kurzemes Biznesa inkubatora u.c.) veidotus uzdevumus pludmalē, piemēram, piedaloties ūdensbalonu volejbola spēlē, ielu vingrotāju uzdevumā vai jaunsargu izaicinājumā.

Šī būs lieliska iespēja labi pavadīt laiku un uzzināt par dažādām atraktīvām darbošanās iespējām Liepājā.

Dienas noslēgumā (pulksten 18:00) visi varēs baudīt jauno grupu uzstāšanos pludmales kafejnīcā "Vēja dārzs". Koncerta laikā dienas  atraktīvākie un visvairāk punktus guvušie jaunieši saņems balvas no restorāna "Upe".

Atpakaļ