Izsludināts veselības veicināšanas projektu konkurss

Lai veicinātu Liepājas pilsētas iedzīvotāju veselīgu dzīvesveidu, Liepājas pilsētas pašvaldība 2016. gada 29. februārī izsludinājusi Veselības veicināšanas projektu konkursu, ar kuru tiks līdzfinansēti projekti veselīga dzīvesveida veicināšanai atbilstoši veselības aprūpes prioritārajām jomām. Konkursa kopējais budžets 2016. gadam ir 7000 eiro, portālu informēja Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļas vadītāja Elīna Tolmačova.

2016. gada prioritārās veselības veicināšanas jomas ir veselīgs dzīvesveids, veselīgs un sabalansēts uzturs, ikdienas fiziskās aktivitātes veicināšana, kā arī atkarību un garīgās veselības profilakse, tajā skaitā ģimenes veselība.


Projektu realizācija jāparedz Liepājas pilsētā vai ieguvējiem no projekta rezultātiem jābūt Liepājas pilsētas iedzīvotājiem. To pieteicējs var būt Latvijas Republikā reģistrēta juridiska vai fiziska persona, kas reģistrēta Valsts ieņēmumu dienestā kā pašnodarbināta persona vai individuālais komersants. Projektu pieteikumus var iesniegt līdz 2016. gada 18. martam pulksten 17.00 projektu konkursa nolikumā noteiktajā kārtībā.

Ar konkursa mērķi, līdzfinansējuma piešķiršanas nosacījumiem, vērtēšanas kritērijiem, projektu iesniegšanas un izvērtēšanas kārtību, kā arī ieviešanas nosacījumiem var iepazīties Liepājas pilsētas pašvaldības mājas lapā sadaļā „Veselība” – “Aktualitātes”.

Projektu konkursā var pieteikt projektus un pasākumus, kas plānoti 2016. gadā.

Uzziņai: no 2015. gada mainīta kārtība, kādā piešķir finansējumu veselības veicināšanas aktivitātēm Liepājas pilsētā. Turpmāk finansējums tiks piešķirts projektu konkursa formā. Izvērtējot saņemtos pieteikumus un pašvaldības piešķirto finansējumu, projektu konkurss var tikt izsludināts vairākas reizes gadā.


Autors: liepajniekiem.lv

Atpakaļ