Ikviens var izmēģināt unikālu elektrokartingu

Uzņēmums "Blue Shock Race" šogad savā ražotnē Dzērves ielā 1, radījis unikālu elektrokartingu, kuru, sākot ar trešdienu, Ezermalas ielā varēs izmēģināt jebkurš interesents.

Kā informē "Blue Shock Race" vadītājs Artis Daugins, izvējoties Liepājā elektriski nu ir iespēja ikvienam. Liepājā radītais elektrokartings BSR-02 ir ar neticamiem jaudas parametriem. Tas 100 km/h ātrumu šobrīd spēj sasniegt mazāk nekā 4 sekundēs un tiek gatavots, lai sasniegtu to pašu ātrumu mazāk kā 3 sekundēs.

Maksimāli tas spēj attīstīt 36 zirgspēku lielu jaudu un uz aizmugurējo asi novirzīt 180 Ņūtona metrus. Tas viss tiek darbināts ar elektrību un kopā sver 116 kg. Šobrīd braucēji spējuši savaldīt tikai 20% jaudas trasē. Vienīgais drosminieks, kam šobrīd ir spējas to savaldīt pilnā formātā, ir Mārtiņš Sesks, kas ir jaunā kartinga testa pilots un spēj demonstrēt tā vislielākās jaudas emocijas.

Artis Daugins: "Šobrīd sakarā ar nomas un sporta kartingu ražošanu uzsākšanu Liepājā, dodam publiskā nomā testēt mūsu prototipu, lai ievāktu datus par dažādiem tehniskajiem risinājumiem un jaudām. "Blue Shock Race", protams, ir arī Kurzemes Biznesa Inkubatora uzņēmums.Publiskā noma ir pieejama Ezermalas ielas 3c teritorijā (blakus UPTK teritorijai). Esam izveidojuši nelielu improvizētu trasi, kur ikvienam ir iespēja braukt ar elektrokartingu. Elektrokartings tiek katram braucējam jaudas ziņā pielāgots, balstoties uz braucēja svaru un pieredzi. Tajā var braukt pat bērni (tikai ar vecāku klātbūtni), jo tas tiek noregulēts tā, lai kartings nepārsniegtu jaudu, ko bērns nespēj kontrolēt. Profesionālākiem braucējiem ir iespēja saņemt lielākus jaudas procentus un izbaudīt, kā lieliska jaudas konfigurācija sniedz neaizmirstamu braucienu.

Šobrīd strādājam pie tā lai Liepājā arī būtu publiskā noma un nākotnē jaunatnes autosporta apmācības, bet tam ir nepieciešami partneri, kas ir gatavi tajā investēt laiku un resursus, mēs esam gatavi nodrošināt tehnoloģiju un visu tehnisko bāzi."

Nomas cena ir 10 eiro par 5 minūtēm. Lai izbrauktu ar elektrokartingu, ir jāzvana un jāpiesaka laikus, cikos un cik dalībnieki vēlas braukt. Interesenti aicināti zvanīt 29904651 vai rakstīt uz info@blueshockrace.com.

Noma atrodas Ezermalas ielā 3c, Liepājā. Vairāk informācijas meklējiet Facebook "Blue Shock Race" kur var atrast bildes, rezultātus un citu aktuālu informāciju, kā arī  www.blueshockrace.com

 

irliepaja.lv

Atpakaļ