Iespēja tikties ar LIAA ārējo pārstāvniecību vadītājiem

Ceturtdien, 13.novembrī, Starptautiskajā Biznesa forumā Liepājā būs iespējams satikt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) ārējo ekonomisko pārstāvniecību vadītājus.

Pārstāvji strādā šādās valstīs: Baltkrievijā, Dānijā, Francijā, Japānā, Krievijā, Ķīnā, Lielbritānijā, Lietuvā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Ukrainā, Vācijā un Zviedrijā.

LIAA aicinām uzņēmumus izmantot iespēju tikties ar LIAA pārstāvjiem individuālās (20 minūtes garās) sarunās, lai pārrunātu interesējošus jautājumus par eksporta un sadarbības iespējām kādās no minētajām valstīm.

Ja izlemjat piedalīties Biznesa forumā un apmeklēt kontaktbiržu, aicinām pieteikties LIAA mājaslapā vai rakstot martins.abols@dome.liepaja.lv

Izstādes "Ražots Liepājā" laikā 2015.gada 6.–7.martā kontaktbiržas ar LIAA pārstāvjiem netiks organizētas, jo viņi Liepājā jau būs bijuši novembrī.

Liepājas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zane Ģirne atgādina, ka 13. novembrī Liepājā norisināsies starptautisks uzņēmējdarbības forums "Global Business Forum". Foruma mērķis ir palielināt Liepājas un tās reģiona atpazīstamību ārvalstu uzņēmēju vidū, piesaistot investīcijas un veicinot ārvalstu uzņēmumu sadarbību ar vietējiem uzņēmējiem. Paneļdiskusiju galvenās tēmas:  "Pilsētu mārketings un to nākotne tuvākajos 20 gados", "Biznesa iespējas ražošanas un transporta industrijas uzņēmumiem", kā arī "Tūrisma un veselības biznesa iespējas Liepājā".

Foruma atklāšanā dalībniekus uzrunās Valsts prezidents Andris Bērziņš, Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks un LIAA direktors Andris Ozols. Paneļdiskusijās piedalīsies gan Latvijas uzņēmumu, gan ārvalstu investoru pārstāvji. Foruma ietvaros notiks arī nozaru asociāciju diskusijas par starptautiskā mārketinga jautājumiem, tiks apspriestas biznesa iespējas metālapstrādes, elektronikas, transporta un loģistikas, tekstila un tūrisma nozarēs gan Latvijā, gan ārvalstīs.

 

irliepaja.lv

Atpakaļ