Guntars Krieviņš atgriezīsies domē


Liepājas partijas biedru rindas domes koalīcijā papildinās Liepājas SEZ pārvaldnieks Guntars Krieviņš,  apstiprināja domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.
 
Šis lēmums jau saskaņots gan pašu Guntaru Krieviņu, gan Vēlēšanu komisiju, sacīja Ansiņš.

Lai arī Guntars Krieviņš 2013.gadā pašvaldības vēlēšanās netika ievēlēts, viņa pieredze pašvaldības darbā ir vērā ņemama – iepriekš Krieviņš bijis deputāts četrus sasaukumus pēc kārtas: 1997.gadā (Liepājas apvienotais saraksts), 2001.gadā (KDS, Latvijas ceļš, Tautas partija), 2005.gadā (Liepājas partija), 2009.gadā (Liepājas partija).

 

 Krieviņš startējis vēlēšanās kopš 1994.gada, kad bija viens no apvienības „Mēs – Liepājai” kandidātiem, taču netika ievēlēts.

 Krieviņš ir nākamais kandidāts Liepājas partijas sarakstā aiz domē ievēlētā Valda Skujiņa, un tagad viņš ieņems brīvo krēslu, kurš tāds kļuva pēc tam, kad 2013.gada 31.decembrī mūžībā aizgāja domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde, atbildīgā par izglītību un kultūru.

 Kā jau rakstīts, Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieka amatam Liepājas partija izvirzījusi deputātu Vilni Vitkovski, kādreizējo Liepājas domes Attīstības pārvaldes vadītāju.

 Lēmums par jauna domes priekšsēdētāja vietnieka ievēlēšanu jāpieņem Liepājas domes sēdē atklātā balsošanā.

irliepaja.lv

Atpakaļ