G.Ansiņš: Uzticību rada pārbaudāmi un saredzami darbi

Liepājas pašvaldībā GUNĀRS ANSIŅŠ strādā 27 gadus. Ieguvis izglītību gan šeit, gan ārzemēs, tomēr par savu galveno izglītības dokumentu un bagātību Gunārs sauc uzkrāto pieredzi, piedzīvoto un pārdzīvoto, kā arī darbā iepazītos cilvēkus. Šajās vēlēšanās Gunārs Ansiņš ir Liepājas partijas saraksta līderis.

“Es esmu politikā ne pirmo dienu un uzskatu, ka uzticība rodas laikā gaitā no pārbaudāmiem un saredzamiem darbiem. Darbiem, kas paveikti pilsētas un liepājnieku labā,” ir pārliecināts Gunārs Ansiņš. Viņa atbildības jomas līdz šim pašvaldībā ir saistījušās galvenokārt ar attīstības projektu īstenošanu, pilsētas sociālās jomas pārraudzīšanu, veselības aprūpi, vides jautājumiem un atbalstu uzņēmējdarbības jomai. Vienmēr viņa prioritāšu sarakstā ir bijušas iniciatīvas, kas saistītas ar pilsētas dzīves vides sakārtošanu un uzlabošanu, vēsturiskās apbūves atjaunošanu, ēku energoefektivitāti, bērnu rotaļlaukumu pieejamību mikrorajonos, apstādījumiem un pieejamu zaļo zonu, kā arī jaunu speciālistu piesaisti. 

Šajās vēlēšanas būt Liepājas partijas saraksta līderim Gunāram pašam personīgi ir jauna loma. “Uzņemos to ar vislielāko atbildību un nešauboties. Uzkrājis politisko pieredzi, vadījis pilsētas attīstības projektus laikā, kad par katru no tiem bija tiešām jācīnās valdības, Saeimas un arī Briseles gaiteņos, esmu sasniedzis to punktu profesionālajā dzīvē, kad jāsper nākamais solis. Un vislabāk darīt to ar cilvēkiem, kuriem uzticos, ar kuriem esmu gatavs strādāt un turpināt sasniegt Liepājai kvalitatīvu izrāvienu kā ekonomikas attīstībā, tā izglītībā, kultūrā, pilsētvides apsaimniekošanā, sabiedrības līdzdalībā vai sociālajā nodrošinājumā,” saka mēra amata kandidāts. 

Viņš ir pārliecināts, ka šis ir pārmaiņu laiks sabiedrībā un pasaulē, daudzas lietas vairs nenotiek tā, kā tās ir notikušas agrāk. Arī Liepājas partijai šis ir jauns posms, un to parāda arī kandidātu komanda, kurā apvienojušās gan pamatīgas zināšanas un pieredze par pilsētas pārvaldību vai dažādu nozaru attīstību, gan arī jaunības ambīcijas un svaigs skatījums uz pilsētu un politiku kā tādu. 

“Mēs visi kopā Liepāju veidojam sev – tādu, kurā pašiem gribas dzīvot. Mēs solām to, ko apņemamies darīt, un nesolām to, ko nav iespējams izdarīt. Tas tāds likums, kas bijis kopā ar Liepājas partiju kopš tās dibināšanas dienas,” norāda G.Ansiņš. Viņaprāt, aiz katra solījuma jābūt arī sapratnei, kā mēs to var īstenot, jo pa populisma ceļu ir ļoti viegli aiziet, tikai diemžēl tas ceļš aizved uz strupceļu. 

Gunāra Ansiņa 5 soļu programma darbam Liepājas domē
1. Tūlītējs atbalsts COVID-19 krīzē visvairāk skartajām nozarēm (kultūra, sports, uzņēmējdarbība u.c.); 
2. Atvērt šobrīd norobežoto ostas daļu Jaunliepājas pusē gar kanālu, izveidojot pastaigu promenādi;
3. Izbūvēt satiksmes pārvadu uz Ziemeļu priekšpilsētu, pagarinot arī tramvaja līniju;
4. Novērst rindas, uzbūvējot divus jaunus bērnudārzus un esošajos atjaunojot rotaļu laukumus;
5. Atbalstīt veselīgā dzīvesveida pasākumu piedāvājumu ikvienam liepājniekam – sākot no bērniem un viņu vecākiem līdz senioriem un cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem.

Lai top! 5. jūnijā par 5. sarakstu. 

 

Atpakaļ