Domes jaunā sasaukuma pirmā sēde būs skatāma tiešraidē

Pilsētas domes jaunā sasaukuma pirmā sēde trešdien, 19.jūnijā, būs skatāma tiešraidē pašvaldības mājaslapā internetā,  informēja Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja padomnieks sabiedrisko attiecību jautājumos Andrejs Rjabcevs.

Viņš skaidro, ka liepājnieki un citi interesenti domes jaunā sasaukuma pirmajai sēdei varēs sekot līdzi pašvaldības mājaslapā internetā www.liepaja.lv, atverot sadaļu “Par Liepāju” un izvēloties norādi “Tiešraides no Liepājas”. Domes sēdes translācija tiks nodrošināta no pulksten 11 līdz sēdes beigām.

“Lai tiešraidi redzētu datorā, nepieciešams “Adobe Flash Player” atbalsts un interneta lejupielādes ātrums, kas nav mazāks par 2 megabitiem sekundē. Tāpat sēdes translāciju pašvaldības mājaslapā varēs vērot no mobilajām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem ar interneta atbalstu, planšetdatoros u.c.,” viņš piebilst.

Portāls jau informēja, ka Centrālā vēlēšanu komisija Liepājas pilsētas domes jaunā sasaukuma pirmo sēdi izsludinājusi trešdien, 19.jūnijā, pulksten 11.

Tāpat jau ziņots, ka pēc 1.jūnijā notikušajām pašvaldību vēlēšanām domē ievēlēti trīs politiskie spēki, no kuriem lielāko balsu skaitu saņēmusi “Liepājas partija” (LP), iegūstot septiņas no 15 deputātu vietām. Tāpat šajā sasaukumā iekļuvusi “Reformu partija” (RP) ar piecām deputātu vietām un “Saskaņas centrs” (SC) ar trim deputātu vietām. Koalīciju izveidojusi LP kopā ar SC.

liepajniekiem.lv

Atpakaļ