Brigmanis: Saeimas vēlēšanās viena no ZZS līderēm Kurzemē būs Barča

12.Saeimas vēlēšanās viena no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) līderēm Kurzemes apgabalā būs Saeimas deputāte un Liepājas partijas pārstāve Aija Barča (ZZS), aģentūrai LETA sacīja ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.
Liepājas partijas pārstāvji ir apstiprinājuši, ka uz otro vietu ZZS Kurzemes apgabala sarakstā plānots virzīt Barču, norādīja Brigmanis.

Jau pašlaik tiek veidots ZZS saraksts vēlēšanām, un Kurzemes apgabala sarakstā pirmā vieta ir paredzēta "Latvijai un Ventspilij", bet otrā - Liepājas partijai.

Savukārt Latvijas Pensionāru federācijas vadītājam Andrim Siliņam, kurš rudenī startēs Saeimas vēlēšanās no ZZS, plānots atvēlēt trešo vietu Vidzemes apgabala sarakstā, iepriekš norādīja ZZS frakcijas vadītājs.

Kā ziņots, Siliņš saņēmis vairāku partiju piedāvājumus kandidēt Saeimas vēlēšanās, tomēr piemērotākais šķitis ZZS aicinājums startēt no viņu deputātu kandidātu saraksta Vidzemē, saglabājot bezpartejisku statusu.

Kādi vēl politiskie spēki aicinājuši viņu savā pulkā, Siliņš aģentūrai LETA neatklāja, vien sacīja, ka ZZS pārstāvju vadībā esot izdevies "virzīt uz priekšu" vairākus senioriem svarīgus jautājumus.

Atpakaļ