Atklāj Rīgas Stradiņa universitātes Liepājas filiāles renovētās telpas

11.martā, pēc renovācijas tika atklātas Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Liepājas filiāles telpas, informēja RSU pārstāvis Edijs Šauers.

Atklāšanas ceremonijā piedalījās RSU un Liepājas filiāles vadība un Liepājas domes vadība, lai savstarpēji pārrunātu augstskolas ciešāku iesaisti pilsētas un reģionālās veselības aprūpes ilgtermiņa attīstībā un izaugsmē.

Kopumā tikusi renovēta platība 2000 kvadrātmetru apjomā, ieguldot RSU un Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļus 311 384 eiro apmērā. Rekonstrukcijas darbi tika sākti 2014.gada 17.jūlijā, bet objekts nodots ekspluatācijā aizvadītā gada nogalē. Papildus telpu renovācijai Liepājas filiālē veikta studiju infrastruktūras atjaunošana, iegādātas modernas mācību mulāžas un jauni datori.

Tāpat  Liepājas Latviešu biedrības namā notika RSU studentu un docētāju tikšanās ar Liepājas vidusskolēniem, piedāvājot viņiem ieskatu RSU studiju programmās un vidē, kā arī ļaujot noklausīties speciāli gatavotas vieslekcijas.

Savukārt ceturtdien, 12.martā, sākot no pulksten 11, RSU Liepājas filiālē notiks atvērto durvju diena, bet piektdien, 13.martā, no pulksten 14 līdz 18 tirdzniecības centrā "Ostmala" sadarbībā ar "Rimi" RSU Liepājas filiāles studenti un docētāji "RSU Veselības ekspresī" piedāvās bezmaksas konsultācijas un veselības mērījumus Liepājas iedzīvotājiem.

Atpakaļ