Aicinām pieteikties orientēšanās spēlēm „Liepājas pēdas Latvijā”

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu un 10.gadadienu kopš Latvija kļuvusi par Eiropas Savienības dalībvalsti, 4.maijā Liepājā jau trešo reizi notiks orientēšanās spēles komandām „Liepājas pēdas Latvijā”, kurās aicināts pieteikties ikviens interesents.

Orientēšanās spēļu „Liepājas pēdas Latvijā” kontrolpunktus plānots veidot vietās, kurās norisinājušies nozīmīgi notikumi neatkarīgās Latvijas valsts atjaunošanā vai kuras saistītas ar Latvijas un Liepājas dalību Eiropas Savienībā.

Spēlēs aicinātas piedalīties gan ģimenes, gan draugu, kaimiņu, kolēģu, skolēnu un studentu komandas, lai visi kopā atcerētos vai uzzinātu ko jauna par liepājnieku paveiktajiem darbiem un nākotnes sapņiem.

Jebkurš interesents spēlēs var piedalīties, organizējot komandu 3-5 cilvēku sastāvā. Komandām pirms sacensībām ir jāreģistrējas, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT

Anketā dalībniekiem ir jāizvēlas spēles maršruts / dalības veids – gājējiem, riteņbraucējiem vai autobraucējiem, nolikumi pieejami ŠEIT .

Aizpildīta anketu jānosūta uz e-pastu apc@dome.liepaja.lv. Pieteikuma anketu var aizpildīt arī Liepājas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Rožu ielā 6. Aizpildītas pieteikuma anketas jāiesniedz līdz 2014. gada 25. aprīlim.

Spēles uzdevumu – kontrolpunktu (orientēšanās) karte komandām tiks izdalīta noteiktajā starta laikā. Ierodoties kontrolpunktā, komanda saņems 10 punktus par kontrolpunkta atrašanu, kā arī vērtējumu līdz 5 punktiem par komandas ierašanās atraktivitāti un noformējumu. Kontrolpunktos būs iespējams iegūt papildpunktus, atbildot uz papildjautājumiem vai piedaloties fiziskajās aktivitātēs. Spēles uzdevumu veikšanai dots noteikts laika periods bez laika kontroles starp kontrolpunktiem un finiša laika fiksēšanas, kontrolpunktus var atrast un apmeklēt brīvi izvēlētā secībā. Atgādinām, ka spēles laikā, pārvietojoties pa pilsētu, jāievēro visi ceļu satiksmes noteikumi.

Dalībnieku reģistrācija 4. maijā pie Liepājas domes sāksies no plkst. 12:00. Savukārt spēļu noslēgums notiks Daugavas stadionā no plkst. 16:00 – 18:00.   


Evita Enģele, sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob.:  25982269
Tālr.: 63404775

Atpakaļ