Aicina uz tikšanos ar koncertzāles būvniekiem

Ceturtdien, 19.septembrī, Liepājas daudzfunkcionālās koncertzāles „Lielais dzintars” būvniecības procesā iesaistītie dalībnieki aicina uz tikšanos koncertzāles tuvumā dzīvojošos liepājniekus, lai sniegtu informāciju par būvniecības gaitu un atbildētu uz neskaidrajiem jautājumiem, informē Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Ģirne.

Tikšanās notiks š.g. 19.septembrī Liepājas pilsētas domes lielajā zālē (2.stāvā) plkst. 17.30.

Ar iedzīvotājiem tiksies Liepājas domes pārstāvji – izpilddirektora vietnieks, koncertzāles projektu vadītājs, būvniecības projekta vadītājs, būvuzņēmuma SIA „Merks” pārstāvji – projekta vadītājs, būvdarbu vadītājs  un projektētāju – autoruzraudzības PS „Giencke&Company Latvija” pārstāvji.

Jau ziņots, ka 2013.gada 1. augustā, Liepājas domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde svinīgi parakstīja būvniecības darbu un autoruzraudzības līgumus par koncertzāles „Lielais dzintars” būvniecību Liepājā. Autoruzraudzības līgums tika parakstīts ar austriešu arhitektu FolkeruGīnki, savukārt par būvniecības darbiem ar uzņēmumu  „Merks”. Būvniecības darbi tiks veikti laika posmā no 2013.– 2015. gadam.

Būvdarbi tiks veikti atbilstoši PS “Giencke&Company - Latvija” izstrādātajam tehniskajam projektam “Liepājas daudzfunkcionālais centrs “Lielais dzintars” Radio ielā Nr.8, Liepājā”.

 

 

Autors: liepajniekiem.lv

Atpakaļ