Aicina pieteikties orientēšanās spēlēm "Liepājas pēdas Latvijā"

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 25.gadadienu, 4.maijā Liepājā jau ceturto reizi notiks orientēšanās spēles komandām "Liepājas pēdas Latvijā".

Spēlēm aicināts pieteikties ikviens interesents, informē Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Enģele.

Orientēšanās spēlēs komandām aicinātas piedalīties gan ģimenes un draugu, gan kaimiņu, kolēģu, skolēnu un studentu komandas, lai visi kopā atcerētos vēsturiskos notikumus Liepājā, kā arī uzzinātu ko jaunu par liepājnieku paveiktajiem darbiem un nākotnes iecerēm.

Anketas tiks pieņemtas līdz 24.aprīlim vai kamēr dalībnieku skaits sasniegs 1000.

Jebkurš interesents spēlēs var piedalīties, organizējot komandu 3–5 cilvēku sastāvā. Komandām pirms sacensībām ir jāreģistrējas, aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama pašvaldības mājas lapā www.liepaja.lv sadaļā Sabiedrība/ Liepājas pēdas Latvijā 2015. Anketā dalībniekiem ir jāizvēlas dalības veids – kā gājējiem, riteņbraucējiem vai autobraucējiem (nolikumi pieejami pašvaldības mājas lapā). Aizpildīta anketa jānosūta uz e–pastu dome@dome.liepaja.lv. Pieteikuma anketu var aizpildīt arī Liepājas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Rožu ielā 6. Aizpildītas pieteikuma anketas jāiesniedz līdz 24.aprīlim.

Kontrolpunktu karte ar spēles uzdevumiem komandām tiks izdalīta noteiktajā starta laikā. Katram dalības veidam (gājējiem, riteņbraucējiem, autobraucējiem) ir noteikti 9 kontrolpunkti. Ierodoties kontrolpunktā, komanda saņems 10 punktus par kontrolpunkta atrašanu, kā arī vērtējumu līdz 5 punktiem par komandas ierašanās atraktivitāti un noformējumu. Kontrolpunktos būs iespējams iegūt papildpunktus, atbildot uz papildjautājumiem vai piedaloties fiziskajās aktivitātēs. Spēļu uzdevumu veikšanai dots noteikts laika periods bez laika kontroles starp kontrolpunktiem un finiša laika fiksēšanas, kontrolpunktus var atrast un apmeklēt brīvi izvēlētā secībā. Atgādinām, ka spēļu laikā, pārvietojoties pa pilsētu, jāievēro visi ceļu satiksmes noteikumi.

Dalībnieku reģistrācija 4. maijā pie Liepājas domes sāksies no plkst. 11:00. Savukārt spēļu noslēgums būs Rožu laukumā no pulksten 16, kur skanēs arī 4.maija svētku koncerts, uz kuru aicināts ikviens liepājnieks un pilsētas viesis.  

Atpakaļ