Aicina pieteikties iestādes, kas gatavas iesaistīties Brīvprātīgā darba dienās

Lai veicinātu izpratni par brīvprātīgo darbu, Liepājas pilsētas dome aicina pietiekties valsts un pašvaldības iestādes, kā arī biedrības, kas būtu gatavas Brīvprātīgo dienās nodarbināt brīvprātīgā darba darītājus. Ikviena iestāde līdz 15. aprīlim var pietiekties Liepājas domes Sabiedrības līdzdalības un veselības veicināšanas nodaļā.

Brīvprātīgā darba dienas notiks no 12. līdz 14. maijam. Pasākumu organizē Liepājas dome sadarbībā ar Liepājas "Europe Direct" informācijas centru, lai palīdzētu iestādēm un brīvprātīgajiem rast ceļu vienam pie otra un, lai abu pušu starpā izveidotos patstāvīga ilgtermiņa sadarbība.

Brīvprātīgā darba mērķis ir stiprināt iestāžu un brīvprātīgo sadarbību arī ikdienā, ne tikai akciju veidā. Šī būs jau ceturtā reize, kad liepājnieki aktīvi tiek aicināti iesaistīties brīvprātīgo dienās un gūt jaunu pieredzi.

“Liels un patiess gandarījums par ikvienu, kas veic brīvprātīgo darbu un par ikvienu, kas uzņem brīvprātīgā darba veicējus. Šī ir lieliska tradīcija mūsu pilsētā, kas noteikti jāturpina,” norāda Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Ja esat ieinteresēti atbalstīt Brīvprātīgā darba dienu, jāatsūta informācija, kādus darbus brīvprātīgajiem iespējams veikt katrā no iestādēm:

  1.  Veicamā darba apraksts;
  2. Vēlamais cilvēku/brīvprātīgo skaits;
  3. Kurā no dienām iespējams veikt brīvprātīgo darbu;
  4. Kurā laikā (ja tas ir ierobežots/konkrēts laiks);
  5. Kādas prasības brīvprātīgajam (vecums, pieredze u.c.);
  6. Kontaktpersonas vārds, uzvārds, e-pasta adrese, telefona nr.

Šo informāciju līdz 15.aprīlim jāsūta uz epastu: brigita.dreize@dome.liepaja.lv (papildu informācija m.t. 29690010)


Informāciju sagatavoja:
Zane Ģirne
Sabiedrības līdzdalības un veselības veicināšanas nodaļas vadītāja
T.: 634 04747
E.: zane.girne@dome.liepaja.lv
Atpakaļ