Aicina brīvprātīgos jauniešus pieteikties darbam pasākumā “Liepājas pēdas Latvijā”

4.maijā notiks jau par tradīciju kļuvušās orientēšanās spēles “Liepājas pēdas Latvijā”. Lai pasākums varētu noritēt raiti, ir nepieciešama brīvprātīgo jauniešu līdzdalība pasākumā. Darbam šajās spēlēs aicinām pieteikties aktīvus, radošus un enerģiskus jauniešus.

Jauniešiem šī būs lieliska iespēja piedalīties un palīdzēt veidot vērienīgākos orientēšanās svētkus Liepājā, gūt jaunu pieredzi un iemaņas.

Par brīvprātīgo tiek aicināts pieteikties jebkurš jaunietis vecumā no 14 gadiem, kurš vēlas iegūt jaunus draugus, noderīgus kontaktus, kā arī ierakstu CV par brīvprātīgā darba pieredzi. Pieredzes gūšana un pozitīvas sajūtas ir neatņemama sastāvdaļa šāda pasākuma īstenošanā.

Pirmā darba tikšanās jauniešiem norisināsies 28. aprīlī plkst. 17.00 Liepājas pilsētas domē, 2. stāva lielajā zālē. Šīs tikšanās laikā tiks sniegta detalizēta informācija par orientēšanās spēlēm, to norisi un uzdevumiem, kas tiks uzticēti brīvprātīgajiem. Lai brīvprātīgie par pasākumu iegūtu visu nepieciešamo un būtisko informāciju, ierašanās uz sapulci ir obligāta.

Visi brīvprātīgie interesenti, kuri ar savu devumu vēlas atbalstīt orientēšanās spēļu tapšanu, aicināti aizpildīt pieteikuma formu elektroniski ŠEIT
 
Pieteikuma anketa jāiesniedz līdz 25.aprīlim. 


Jautājumu un neskaidrību gadījumā rakstīt uz e-pastu nvo@dome.liepaja.lv, vai zvanīt Brigitai Dreižei pa tālruni 63404721.


Informāciju sagatavoja:
Zane Ģirne
Liepājas domes Sabiedrības līdzdalības un veselības veicināšanas nodaļas vadītāja

Atpakaļ